• 20 OKT 14
  Restylane en Esthetiek

  Restylane en Esthetiek

  Een goed gevoel. Wij begrijpen hoe belangrijk het is voor onze patiënten om zich goed te voelen en tevreden te zijn met hun uiterlijk. Sinds jaar en dag hebben wij ons daarom ook gespecialiseerd in de reconstructieve en cosmetische tandheelkunde. Sinds kort behandelen wij onze patiënten met injectables zoals Restylane® en  Azzalure® (botox).

  Simpele ingrepen, enorm effect. Deze simpele ingrepen met injectables, zoals het verminderen van lachrimpels, kraaienpootjes, hangende mondhoeken of het opvullen van ingevallen wangen, hebben vaak een enorm effect. En net als bij de cosmetische tandheelkunde zijn het vaak de verfijnde onzichtbare aanpassingen die het verschil maken voor de finishing touch.

  Ook migraine en overmatige transpiratie. Wij gaan daarin nog verder en bieden onze patiënten ook behandelingen met Azzalure® (botox) aan ter voorkoming van tandenknarsen, hyperhidrose oksels (overmatig transpireren), migraine en of spanningshoofdpijn. Tijdens een behandeling van hyperhidrose oksels  worden kleine oppervlakkige injecties gegeven. Dit leidt ertoe dat overmatige zweetproductie met ongeveer 95% gereduceerd wordt.

  Verlichting van klachten. Migraine en/of spanningshoofdpijn worden vaak veroorzaakt door een verhoogde spierspanning. Door een behandeling met Azzalure® (botox) ontstaat erbij veel patiënten een verlichting van de klachten

  Dagelijks werk. Onze artsen zijn als geen ander gekend met de gelaatsspieren en het geven van pijnloze injecties. Dit is ons dagelijks werk. Toch is het niet bij iedereen bekend dat het verbeteren van de gelaatscontouren ook in onze kliniek worden gedaan.

  Gratis advies. Om te bekijken wat de mogelijkheden zijn, kunt u een afspraak maken. Tijdens deze afspraak adviseren wij u gratis en geheel vrijblijvend over de mogelijkheden met Restylane® fillers en Azzalure® (botox). Wij kunnen u dan meteen een prijsopgave geven van een behandeling.

  Voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen op telefoonnummer 088-444 79 79

   

  Voor onze behandelingen maken wij gebruik van de volgende producten:

  RESTYLANE®

  Restylane® is een natuurlijke hyaluronzuur filler om het volume van de huid te herstellen, bijvoorbeeld op plaatsen waar rimpels zijn of waar het gezicht is ingevallen. Het kan worden toegepast op verschillende plaatsen in het gezicht, zoals neus-mond lijnen, het opvullen van wangen, het voller maken van lippen of het helpen liften van oogleden.

  Natuurlijk product. Restylane is gemaakt van hyaluronzuur, een substantie die van nature al in ons lichaam voorkomt om de huid volume te geven. Dat hyaluronzuur trekt water aan en verbindt zich ermee terwijl de huid wordt aangezet om zelf collageen te produceren, zodat het gezicht voller wordt. Het resultaat houdt meestal zes tot twaalf maanden aan, maar soms ook langer.

  Na de behandeling kan de huid een beetje gezwollen zijn op de plaatsen waar geïnjecteerd is, hetgeen meestal maximaal 1 – 2 dagen aanhoudt.

  KC-Flevoland Esthetiek

   

  AZZALURE® (BOTOX)

  Azzalure® (botox) is een FDA goedgekeurd natuurlijke proteïne dat de gelaatsspieren verslapt door de zenuwimpulsen naar de gelaatsspieren te blokkeren.

  Dagelijkse aanspanning. Rimpels, fronslijnen, kraaienpoten of rimpeltjes rondom de mond worden namelijk veroorzaakt door de dagelijkse aanspanning van onze gezichtsspieren, elke keer dat we lachen of fronsen. Met een paar kleine injecties ontspannen de bovenliggende spieren die de huid doet samentrekken.

  Herstel door rust. Vanaf het moment dat de spieren in ruststand zijn, kan de huid zich weer herstellen van de rimpel, de huid wordt zachter en het gezicht ziet er minder gespannen of vermoeid uit. Het duurt ongeveer een week voordat het resultaat van de behandeling zichtbaar is en dit blijft ongeveer 4 tot 6 maanden aan. Na de behandeling kunt gewoon weer uw dagelijkse activiteiten oppakken, want de behandeling is niet chirurgisch.

  Wat kunt u laten behandelen?

  • Fronsrimpels
  • Zorgrimpels
  • Kraaienpootjes
  • Vermoeide ogen
  • Neus
  • Volume geven aan wangen
  • Neus-lippen plooi
  • Mimiekrimpels
  • Lipcontour
  • Lachrimpels
  • Afhangende mondhoeken
  • Lipvergroting
  • Volume geven aan kin
  • Okselbehandeling tegen transpiratie
  • Migraine
  • Tandenknarsen en kaakklemmen

   

  Heeft u nog vragen?

  Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, dan kunt u contact opnemen met de kaakchirurgie kliniek KC-Flevoland in Almere of Lelystad.

  De KC-Flevoland kliniek is bereikbaar per telefoon: 088 – 444 79 79 of mail.

Andere behandelingen van KC-Flevoland